MALEKURSUS

 

Om kurset:

Kurset foregår i week-ender. Den enkelte elev vil kunne arbejde selvstændigt med den teknik og stil der ønskes. Der kan tages udgangspunkt i det spirituelle eller det ydre univers og der behøves ingen forudgående erfaring. Vi vil fordybe os med det formål at komme i kontakt med vores egen indre kerne som så intuitivt udtrykkes i vores værker. Der lægges vægt på glæden ved at male og jeg vil være der for den enkelte og hjælpe med farvelære og komposition. Vi vil øve os i at se, fornemme og spontant udtrykke os men også foretage bevidste valg. Jeg foreslår at der arbejdes med akrylmaling og strukturmaterialer. Jeg underviser dig også i perlemors-laseringer, bladguld og sølv samt lak.

Baggrund:

Mine forudsætninger for at give min viden videre er baseret på en grunduddannelse på Kunsthåndværkerskolen, længerevarende uddannelser på anerkendte kunstskoler samt HF i billedkunst. Jeg har fortløbende været igennem spirituel udvikling og er også Reikimester. Jeg har holdt utallige udstillinger så det kan jeg også hjælpe med. Jeg har bl.a. udstillet på Charlottenborgs forårsudstilling.

Tid og Sted:

Kurset holdes hos mig på Blommevej 6B, 3060 Espergærde.

Kontakt mig for at høre om nye datoer på tlf: 31777844 eller mail colour-flow@jetteguldberg.dk

Priser:

500kr. pr. week-end men du må beregne lidt ekstra til materialer som du får brug for. Kontakt mig for at få at vide hvad du skal have med.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig.