Future Art

 
At være i NUet og se fremtiden..................................................... 
Når jeg laver mine billeder er jeg ubegrænset vedrørende traditionelle formater og materialer da det inspirerer mig at kunne skabe harmoni med alle billedudtryk og materialer. Jeg anvender kraftige strukturer, sten, sand og krystaller, bladsølv/guld og metal-laseringer; alt ofte på mdf-plader som også skæres ud i grænseoverskridende former. Der kan også indgå klart glas med lysdioder bag. Jeg bruger for det meste acrylmaling men du vil også kunne se vandbaserede oliemalerier på lærred. For at understrege det futuristiske udtryk bruger jeg smalle,  3,5 cm dybe alu-rammer og hvide svæverammer.
Jeg underviser i de teknikker som jeg anvender på mine malerier samt komposition og farveperspektiv. Det foregår i mit atelier, Blommevej 6B, 3060 Espergærde. Send en mail til mig ang. pris og datoer. colour-flow@jetteguldberg.dk 
Jeg er oprindelig uddannet på Danmarks Designskole men som billedkunstner har jeg været på Fyns tegne-og maleskole i 2 år hvor jeg lærte de grundlæggende ting om komposition og farvelære også 2 år på Svendborg kunstskole hvor vi eksperimenterede med Contemporary Art og akvarel i nye teknikker og udtryk. Da jeg holder af udfordringer har jeg også lært renæssance-maling, grafik, portrættegning.
Jeg har udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling, Sofiero Slot i Sverige og er medlem af den censurerede Kunstrunden Nordsjælland og SamArt i Køge. Banker, biblioteker, gallerier og firmakunstforeninger har også vist min kunst.
mailto:colour-flow@jetteguldberg.dkshapeimage_2_link_0

At rejse i space

Udskåret plade med glas bag og afstand til væggen hvor der kastes rosa lys ud fra.

4 vandbaserede oliemalerier på lærred

50cm x 60cm   

Intergalaktisk kommunikation

i midten 83cm x 74cm

Indigo Breakthrough (til venstre)

102cm x 36cm akryl, struktur og

bladsølv i aluramme.

Horizontal Flow (nedenunder)  

32cm x 100cm

På  Fugl Fønix og Dyret in Love fortæller jeg om at skabelsen har flere dimensioner. Pladerne er kåret ud og der er lagt et ekstra lag med computer-manipoleret motiv bag glaspladen så det skaber illusionen. Der er brugt akryl og bladsølv og de er indrammet i alurammer.

Det uendelige flow af små NUer

Det øverste er små NUer. De runde er bladsølv

101cm x 106cm i alurammer.

No History

De små er 20cm x 20cm. Det store er 35cm x 35cm i hvide svæverammer. Der er bl.a. anvendt bladguld/og sølv, krystaller og metalfarver.

Flow 36cm x 36cm

Jette Marian Guldberg
colour-flow@jetteguldberg.dk
mobil: 31777844mailto:colour-flow@jetteguldberg.dkshapeimage_3_link_0

Enlightenment..inspireret af Jonathan Livingston Seagull

                        af Richard Bach. 73 x 73 cm

OM I CHAKRA-LOTUS

Det GUDdommelige er i ALT

iPAD-malerier
Click HERiPad-malerier.html
Beautiful Decay Art Photo
Click HERBeautiful_Decay.html

   Vandbaserede oliemalerier  5 stk. 50 x 85cm og 3 stk. 60 x 80cm